Etnik Nedir?



Etnik , aynı millete veya etnik gruba mensup insanlar grubudur . Etnik kelime, "millet, insanlar" anlamına gelen Yunan kökenli "ethnos" dur .
Aynı gelenek, gelenek, kültür, müzik, yiyecek, dil, beceri ve aynı bölgedeki diğer özelliklerin yanı sıra , etnik bir grup insan olarak Seo hizmeti   da düşünülebilir .
Etnik grup , belirli bir coğrafi alana ait olmanın bir sonucu olarak aynı dilsel veya kültürel özelliklere sahip bir grup bireydir. Bazı yazarlar, Yahudiliğin takipçilerinin Yahudi olmayanları tanımlamak için ya da Yeni Ahit'te terim kullandıkları için Yahudi olmayan insanları göstermek için kullanıldıklarından Kurumsal Seo  beri, özellikle de Eski Ahit'te, etnik kökeninin İsrail'de ortaya çıktığına inanıyorlar. Onlar evangelediler.
Etnik kelimesinin eşanlamlıları: diğerleri arasında, kendi, tanıdık, özel, nazik. Etnik ırk terimi ırkla eşanlamlı değildir çünkü ifade yarışı yalnızca bir grubun biyolojik özelliklerini tanımlar, örneğin: renk, boy, yüz özellikleri, diğerlerinin yanı sıra yaşadıkları coğrafi alan.   
Öte yandan, etnografi , etnik grupların Seo uzmanı  gelenek ve göreneklerini incelemekle sorumlu olan bilimdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erime Noktası Nedir?

Beyin fizyolojisi nedir?

Astrosit nedir?