Esas olan:



Gerekli olan, gerekli görülen ve düşünülemeyen bir kişi veya şeydir . terimi, temel "RESP" öneki "kesme veya divir" ifade artı Seo hizmeti  fiil "scindere" ile "önde önce ya da" işaret ile "önde kesim" anlamına kökenli Latince "praescindere" bir sıfat "ble".


temel Bu terim, çift bağların varlığı gerekli olan bir moleküler reaksiyonun varlığını kimyası alanında, örneğin, çeşitli alanlarda kullanılan ama her zaman konuşma bağlamında gereken veya önemli karakterini tespit edilebilir ya da molekülde üçlüler; Güneş hem insan varlığı için hem de hayvan ve sebze krallığı için gereklidir, su gezegendeki yaşam ve insanlığın üretken süreçleri için gereklidir.

Yukarıda değinen kelimesi kullanılmalıdır bağlamda olursa olsun, diyor kişi veya şey eşit şeyler oluşturmak, elde veya korumak için bir işlem gerçekleştirmek için gerekli olması önemlidir .

Asıl sözcük, diğerleri arasında zorunlu, kesin, vazgeçilmez, hayati, zorunlu, yeri doldurulamayan eşanlamlı olarak kullanılabilir. Ayrıca, yukarıda bahsedilen kelimenin bazı zıtları: gereksiz, dağıtılabilir, değiştirilebilir ve benzeri.

İngilizce'ye çevrilen temel terim "esas" dır.

Ayrıca Kurumsal Seo   anlamına da bakınız .

Temel ve dağıtılabilir
esansiyel terim zaten belirtildiği gibi , onların varlığı belirli koşullar veya durumlar esastır kişi veya göz ardı edilemez bir şeydir böyle, olduğu gibi "bir adli takibata uymak için bir avukat varlığı gereklidir." Buna karşılık, dağıtılabilir terim , bir şey ya da kişiden kaçınmak, atlamak ya da Seo uzmanı, örneğin "bebek için emziğin kullanımı dağıtılamaz".

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erime Noktası Nedir?

Beyin fizyolojisi nedir?

Astrosit nedir?