Diyetlerin rebound etkisini önlemek için ipuçları



Eğer diyetlerin rebound etkisini önlemek için ipuçları arıyorsanız bu makale çok pratik uygulamalar olduğu için çok yararlı olacaktır.

Diyetlerin rebound etkisini önlemek için ipuçları
Birçok kişi kayıp ve kilo alma çarkında yakalanır. Bunun nedeni, diyetin sonunda ortaya çıkan rebound veya yo-yo etkisidir.

Bu olduğunda, sağlığınızı riske Seo hizmeti  ve vücudu bir sonraki diyet uygulamanızda vücudun kilo vermesine neden olacak uyarlamalar üretmeye yatkın hale getiriyorsunuz.



Bu yazıda diyetlerin kilo alması veya ribaund etkisinin neden oluştuğunu ve nasıl önlenebileceğini anlatıyorum.

Diyetlerin rebound etkisini önlemek için ipuçları
Amacınız hakkında net olun: Diyete başlamadan önce en önemli şey diyet yapmaktır. Stratejinizi zamanında planlamak ve ulaşılabilir ve gerçekçi bir hedefi görselleştirmek zorundasınız. Sana kendinize aşağıdaki soruları sorun önermek:? Benim yeme değiştirmek için, bana diyet ne motive istekli miyim, beni diyet tutar Ne yani, diyet, istediğiniz Diyet yapmaya istiyorum Neden?? Diyetle ne elde etmek istiyorum? Başlamak için iyi bir kişisel an mı? Yaptığımız şeye inanmak ve motivasyon anlarında ya da ortaya çıkabilecek zorluklar karşısında ilk yaklaşımımızı hatırlamak önemlidir.
Ağırlığı azar azar: Doktorlar ve bilim adamları, ağırlığın korunmasının en iyi yolunun, yavaşça kilo vermesi gerektiğine katılıyorlar. 10 yıl boyunca biriktirdiğimiz 10 gün içinde kaybedemezsiniz. Sabırlı olmanız ve kısa sürede çaba harcamadan sonuç almak istememeniz gerekir. Haftada yarım kilo ile 1 kg arasında, haftada 1 kg'dan fazla olmamak üzere tavsiye edilir.
Acıkmaya gerek yok: Doğru diyeti seçmek temel bir faktördür. Düşük ve sedanter bir kişi uzun ve aktif bir insanla aynı diyeti yapmamalıdır. Miktarları ve programları, kilo vermeyi mümkün olduğunca fazla yemeye çalışırken, her bir vakaya uyarlamanız gerekir. İnceltme diyetinde aç kalmamalısınız, aksi takdirde diyet atlamak ve kilo dalgalanmalarına neden olan tavsiye edilmeyen gıdalar için endişe veya özlemde bir artışa neden olabilirsiniz.
Karbonhidratları tamamen ortadan kaldırmayın: Birçok zayıflama diyetleri, şeker veya karbonhidrat sağlayan gıdaları elimine etmeye dayanır. Genel olarak hızlı sonuçlar elde edilir ve en çok rebound etkisine neden olan diyetlerdir. Nedeni? Kişiye, istenen ağırlığa ulaştıktan sonra nasıl Kurumsal Seo   öğretmezler. Ayrıca makarna, pilav, ekmek, patates veya baklagil yemeden bir süre sonra, diyetin sonunda yapılacak ilk şey, bu yiyeceklerin fazlalığıyla kendinizi ödüllendirmektir.
Hafif yiyeceklerin tadını çıkarın: Diyet, olumlu bir şey olarak algılanmalı, sağlığın zevkle çelişmediği yeni bir yol olmalıdır. Sağlıklı yiyecekler yemekten ve daha hafif pişirmekten keyif almalısınız. Bu şekilde, bu yeni alışkanlıkları ve dolayısıyla yeni ağırlığı korumak daha kolay olacaktır.
Sosyal hayatı diyetle birleştirin: Yaşamaya mecbur kaldınız ! Diyette olsanız da olmasanız da aile içi, arkadaş ve kutlamaları suçluluk duygusu olmadan, ama ılımlı bir şekilde yaşamanız gerekir. Örneğin, yemek ya da yemek için dışarı çıkarsanız, "raja tabla" diyetini takip edemeyebilir veya preparatlara koyduğunuz yağ miktarını kontrol edemeyebilirsiniz. Eğer böyle bir şey olur olmazsa, hiçbir şey olmuyor, anın tadını çıkar, ama şu akıl yürütmeyi yapmazsın "çünkü onu özlüyorum ... Hepsini atla ve ben alkol içerim, başkalarının tüm yemeklerini dene, bir tatlı sipariş et tatlı, vb. "Bu tutumlar bedeni şaşırtmakta ve kilo dalgalanmalarına veya diyetin ribaund etkisine daha duyarlı hale getirmektedir.
Compensar los excesos: Hay que aprender a combinar los alimentos, conocer que cantidad debes comer de cada tipo y como debes compensar los excesos. Una vez terminada la dieta debes poder comer de todo de una manera equilibrada, variada y con moderación, pero si algún día consideras que has comido en exceso puedes compensarlo con otras comidas, a lo largo del día, para evitar volver a coger los quilos perdidos.
Muchas personas lo intentan de una manera equivocada, por ejemplo, si han tenido una comida copiosa intentan compensarlo saltándose la cena, cenando sólo fruta, yogur o leche con cereales. Todas estas opciones son desequilibradas y no siempre dan el resultado deseado. Te aconsejo que lo cambies por un puré de verduras con una patata pequeña y una tortilla de gambas o una ensalada de espinacas, tomate, palitos de cangrejo, atún al natural y 1 biscote de pan.
Aktif bir hayata sahip olun: Bir kişinin hareketsiz bir yaşam tarzı olduğunda, zayıf kalması zordur. İnsan vücudu ve midenin büyüklüğü günde birkaç kez iyi miktarda yiyecek almak ve bu nedenle sık sık açlık hissetmek için hazırlanmıştır. Biraz hareket eden insanlar çok düşük bir enerji harcamasına sahiptir ve vücudunuzun gerçekten ihtiyaç duyduğu doyurucu yeme yaşamak daha zordur.
Çözüm daha fazla hareket etmek kadar basit! Nasıl? Beğendiğiniz bir sporu bulun, metroya veya otobüse bir duraktan inin, asansöre binmek yerine merdivenden yukarı çıkın, yürüyüş yapın ya da araba ya da motosiklet almaktan kaçınmak için bisiklet, yaz aktivitelerinden faydalanın açık havada, vb
Bakım diyeti yapın: İstenilen ağırlığı korumak için bakım diyeti yapmak şarttır. Vücut hücreleri, kişinin normal ağırlığının ne olduğunu tescil ettirdi ve her zaman onu sabit tutmaya çalışır. Bu, bir diyetin tamamlanmasında vücudun alışılmış ağırlığına geri dönmeye ve dolayısıyla kayıp kiloları tekrar kazanmaya çalışacağı anlamına gelir. Nasıl önlenir? Bakım diyeti ile. Amaç, minimum 3 ay boyunca kilonuzu korumak için normal kalorili bir diyet yapmaktır. Bu, hücrelerin yeni bir “olağan” ağırlık kaydetmesi ve diyetin tipik rebound etkisinden kaçınarak Seo uzmanı  içinde ağırlığı korumak için yeterlidir.
Değişim alışkanlıkları: Değişen alışkanlıklar pahalıdır, ancak sağlıklı bir yaşam sürmek ve istenen ağırlığı korumak için gereklidir. Diyet bittiğinde, daha önce olduğu gibi tekrar yememelisiniz, çünkü bu gümrükler fazla kilolu olmanıza yol açmıştı ve sizi tekrar aldılar. Yemekten sonra yiyeceğiniz her şey hakkında diyet düşünmek de uygun değildir, aksine, diyetin size yeni bir yemek yeme şekli ve zevk alması gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erime Noktası Nedir?

Beyin fizyolojisi nedir?

Astrosit nedir?