Diyetleri aptal mı ediyorlar?



Diyetleri kandırır mısınız, uyurken kilo verin, sonsuza kadar kilo verin, birçok diyetin bize sunduğu bir şeydir, ama Seo hizmeti  bu doğru değildir.

Diyetleri aptal mı ediyorlar?
1 Diyetler uyutulur mu? Uygun nedir
2 Doğru mu, yalan mı? diyetlerde kullanılan ürünler hakkında
3 Diyetler hakkındaki abartılı ifadeleri göz ardı edin
4 Açlık hissetmeden kalori miktarını azaltın mı?
Diyetleri aptal mı ediyorlar? Uygun nedir
Diyet neredeyse bir hobi haline gelmiştir. Bu yıl 50 milyon Amerikalının bir çeşit diyet yapmak zorunda kalacağı ve bazılarının kilo vereceği tahmin edilirken, uzmanlar çok azının (belki de yüzde beşinin) uzun bir süre kilo vermeyi sürdürdüğünü tahmin ediyorlar. Bazı insanlar egzersize fazla kilo vermeye çalışsa da, diyet kilo vermenin en yaygın yoludur.

Son zamanlardaki araştırmalar birçok diyetçinin - kadınların yüzde 80'inden fazlasının ve erkeklerin yüzde 75'inin - birkaç kilo kaybetme çabalarında daha az kalori tükettiğini gösteriyor. Ne yazık ki, daha az kalori tüketen uzun vadede iyi sonuç vermeyecektir.



Kilo kaybı konusunda uzmanlar, nadiren kalıcı bir etkiye sahip olan ve nadiren çok az sayıda diyetin, bunun getirdiği riskler için yalnızca tıbbi gözetim altında takip edilmesini tavsiye eden yeni diyetlere karşı uyarırlar.

Federal Ticaret Komisyonu (FTC), tüketicilere kalıcı kilo vermeyi kolay ve zahmetsizce teşvik eden planlara veya ürünlere karşı kuşkucu olmasını tavsiye ediyor.


Gerçek mi yalan mı? diyetlerde kullanılan ürünler hakkında
FTC, şüpheciliğin güçlü bir bölümünü önermektedir. Son yıllarda reklamverenler tarafından yapılan bazı açıklamalar ve gerçekler.

Uyurken kilo verin. Gerçek: Kilo vermek, yemek türünde ve miktarı - yemekte önemli değişiklikler yapılmasını gerektirir. Kilo vermeyi feda etmeden veya çaba harcamadan vaat eden ürünler ve diyet programlarına dair onaylar yanlıştır.
Sonsuza kadar kilo verin. Gerçek: Diyet ve sağlık bakımında, fiziksel aktivite de dahil olmak üzere kalıcı değişimler, kilo kaybını korumak için gereklidir. Kalıcı olarak veya uzun süre kilo vereceğinizi iddia eden ürünlere şüpheci olun.
Sadece 99 $ için istediğiniz tüm kilo verin. Gerçek: Gizli maliyetler olabilir. Örneğin: bazı programlar, program tarafından Kurumsal Seo   özel yiyecekleri programın fiyatına ek bir maliyetle satın almanız gerektiğini yayınlamaz. Bir kilo kaybı programına katılmadan önce, tüm masrafları sorunuz. Ve onlar yazılı olarak verilir.
Her bir kişinin ihtiyaç duyduğu yiyeceğin beden büyüklüğü, sağlık ve aktivite düzeyine göre değiştiğini unutmayın.
Sadece 30 gün içinde 10 kilo verin. Gerçek: Genel bir kural olarak, bu diyetlerden biriyle kaybedilen ağırlığın geri kazanılma olasılığı, ağırlığın kaybedildiği hıza göre büyür. Ayrıca, hızlı kilo vermek sağlığınızı etkileyebilir. Tıbbi bir nedeniniz olmadıkça, hızlı kilo vermeye söz veren programları aramayın.
Bilimsel keşif ... Tıp mucizesi. Gerçek: kilo vermek için yediğiniz kalori miktarını azaltmanız ve fiziksel aktivitelerinizi arttırmanız gerekir.
Diyetler hakkındaki abartılı ifadeleri göz ardı edin
FTC haftada yaklaşık bir kiloluk kaybetmek kilo ve bu hedefe bir yol tutmanın en etkili yolu olarak değiştirilmiş diyet ve fiziksel aktivite bir arada tavsiye sağlığı ile ilgili birçok uzman ile aynı görüşü -.

, Diyet gözden diğer gıdalar onlar için yerine, yağdan kalori azaltılması ve günlük fiziksel aktivitenin artırılması, çoğu insan iyi beslenme alışkanlıkları devam etmek, tam tatmin ve motive hissettirmeli. Sağlık alanında birçok uzman, yetişkinlerin yağ tüketimini yedikleri toplam kalorinin yüzde 25'ine sınırladığını bildirmektedir.

Kilo vermek için yediğiniz kalori miktarını azaltmanız ve fiziksel aktivitelerinizi arttırmanız gerekir. Abartılı ifadeleri Seo uzmanı  gel.

Aç hissetmeden kalori miktarını azaltın mı?
FTC aşağıdaki ipuçlarına sahiptir: bir programı kilo vermeye başlamadan önce doktorunuza danışın. Bazı diyet planları sağlık komplikasyonları ile ilişkilendirilmiştir. Diyetinizin iyi dengelendiğinden ve klinik beslenme uzmanları tarafından belirlenen diyet prensiplerine uygun olduğundan emin olun.

Beslenme açısından sağlıklı bir diyet planı izleyin. Bunlar genellikle hastanelerde, kliniklerde, ulusal sağlık kuruluşlarında, sigorta şirketlerinde ve sağlık bakım kuruluşlarında mevcuttur.

En sevdiğiniz yiyecekleri içeren bir yemek planı yapın ya da mevcut planı zevkinize uyacak şekilde değiştirin. Gerçekçi olun: az yağlı diyetler, yağları sonsuza dek tüketen yiyecekleri değil, sadece bir kez onları yiyip bitirmek anlamına gelmez. Fiziksel aktivitenizi kademeli olarak artırın.

Düzenli fiziksel aktivite kalori yakarak kilo almanızı ve kontrol etmenizi sağlar. Kilo vermek için sihirli bir yol yoktur. Kilo kaybıyla başarılı olmak için, yeme alışkanlıklarında ve fiziksel aktivite seviyesinde bir artışta değişiklik yapmanız gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erime Noktası Nedir?

Beyin fizyolojisi nedir?

Astrosit nedir?