Diyabetik ayak için doğal tedaviler


Seo hizmeti  Diyabetik ayak çoğu diyabetik hastalığın genellikle acı çektiği ve çok fazla amputasyona neden olduğu için hafif alınmaması gereken ciddi bir sorundur.


1 Diyabetik ayak ile ne demek istiyoruz?
2 Nedenleri
3 Belirtiler
Diyabetik ayaklar için 4 Doğal terapi
5 İdeal diyet nedir?
Diyabetik ayak ile ne demek istiyoruz?
Diyabetiklerin Seo hizmeti  hastalıklarının bir sonucu olarak ayaklarda yaşadıkları tüm komplikasyonlara.

nedenleri
Soruna neden olan diyabetin kendisi. Kan dolaşımı aşırı kan glikozuyla daha da kötüleştirilir.

semptomlar
Bacaklar uyuşturulur, hassasiyet kaybolur, ciltte kuruluk artar, herhangi bir yara iyileşir ve ağrılı hale gelir.

Zamanla, bu yaralar sürekli olarak enfekte olurlar ve kapanmazlar.

Sonunda, ne yazık ki, çoğu durumda ampute etmek için başka seçenek yok. Diyabetik ayağın en dramatik vakalarında, parmaklar önce, sonra ayak ve daha sonra bacak ampute edilir. Her dava, belli ki, farklıdır.

Diyabetik ayak için doğal tedaviler
Açık olması gereken, diyabetik ayakların sadece bir semptom olduğunu ve en önemli şeyin nedeni tedavi etmektir (diyabet). Hastanın genel sağlığının iyileştirilmesi hedefimiz olacaktır:

Quinton Yöntemi: deniz suyu, besin emilimini ve atık bertaraf sistemimizi geliştirmemize yardımcı olacaktır. Daha iyi beslenmiş ve daha temiz bir kan daha az sorun çıkarır. Genellikle 100 ml tatlı su ile 20 ml deniz suyu alınır. Kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce. Eczanelerde ve bitkisel uzmanlar genellikle satıyorlar. Orada bizim durumumuza uygun dozumuzu söyleyecekler.
Denizde yıkanmak: Hepimiz biliyoruz ki deniz suyu iyileşmemiz ve dezenfekte etmek için yaralarımız için en iyi ilaçtır. Yakında deniz varsa, suyun içinde yürümek için bir fırsat. Erken saatlerde veya günbatımında daha iyi. Uzakta yaşarsak, yaraları her zaman deniz suyuyla, günde iki veya üç kez yıkayabiliriz.
Bacakları ve ayakları Kurumsal Seo   : çok yumuşak bir fırça kullanın (ayakkabının temizlenmesi gibi). Bunu birkaç kez, çok nazikçe yapın. Fikir, dolaşımı aktive etmektir. Ardından, üç dakika kadar ayaklarımızı soğuk suyla duş alın. Çok dikkatli kurutun.
Fitoterapi: Günde üç kez tarçın ve Stevia infüzyonu yapın. İnsülin dozunu ayarlamak için glikoz kontrolünü koruyun. İdeal, tıbbi gözetim altında yapmaktır.
Clay: En eski ve en etkili doğal ilaçlardan biridir. Kil poultices genellikle çalışır. Onları giydiğimiz daha uzun, daha iyi. Soğuduğumuzu söyle.
İdeal diyet nedir?
Başlangıç ​​olarak, diyabetle aynı kurallara uymalıyız, yemek sıklığına ve karbonhidratlar ve proteinler arasındaki orantıya uymalıyız. Sosis, inek sütü (mayalandığından beri yoğurt ve peynir almak daha iyidir), endüstriyel hamur işleri ve rafine gıdalar olan her şeyi yok et. Tuzun maksimum seviyesine azaltın.

Çiğ sebzelerin, bitkisel proteinlerin (tofu, tempeh, baklagiller, soya fasulyesi filizi, Quorn, vb.) Oranını arttırın.

Deniz yosunu ve Brüksel lahanası Klorofil açısından çok zengindirler, vücudu detoksifiye eder ve birçok besin sağlarlar.

Meyvelerde her zaman en çok antioksidan ve daha az Seo uzmanı  (yaban mersini ve her çeşit meyveler, Goji, vs.) ararlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erime Noktası Nedir?

Beyin fizyolojisi nedir?

Astrosit nedir?