Asya yemekleri, çeşitli malzemeler ve aromalar
Asya yemekleri birçok yemek
tarifinden oluşuyor, bazıları çok egzotik ve diğerleri de çok kolay. Bazı
özelliklerinden haberdar olacağız.
Asya yemekleri, çeşitli
malzemeler ve aromalar
1 Asya yemeklerinin Seo
hizmeti tanıyalım
2 Asya mutfağının tipik bazı
malzemeleri ve sosları
3 En popüler Asya yemekleri
4 Tavsiyemiz
Asya
yemeklerinin özelliklerini tanıyalım
o 3000 yıldan daha eski
sahiptir ve her ne kadar iyi bilinen Çinli ve Japon her yerde Asya'da harika
tarifler bulmasını söylemek yanlış olduğu için Asya mutfağı "Solera"
ile bir mutfak.
Asya'da pilav, çok sayıda ve
çeşitli yemek tariflerinin bir parçası olarak çok fazladır, ancak bu mutfakta
sebze de gereklidir.
O dediğimiz gibi, sebze çoğu
yemekleri çok mevcut, balık eti daha büyük bir miktarda da tüketilmektedir ve
beyaz et tüketimi tercih edilir arasındadır, çünkü çok sağlıklı bir yiyecektir.
ülkeye bağlı ve
uygulanmaktadır din daha varlığı sığır veya domuz eti var.
Asya yemekleri de, aralarında
köri ve et ve sebze soslarının kullanıldığı farklı baharat ve sosların
kullanımı ile karakterizedir.
Asya yemeklerinin
tariflerinde mevsimlik ürünler çok yaygındır ve kızartılmış buğulanmış, haşlanmış
ya da sote edilmiş yiyecekleri hazırlamak daha yaygındır.
Bazı malzemeler ve Asya
mutfağının tipik sosları
Çok sağlıklı bir mutfak
olduğumuz gibi, tipik Asya tariflerini hazırlamak için çok kullanılan bazı
malzemeleri ve sosları da öğreneceğiz.
En
çok kullanılan soslar arasında:
Susam sosu: Farklı yağlar,
soya ve sirke ile hazırlanır.
Tatlı ve ekşi sos: şeker,
sirke ve Kurumsal
Seo domates ile
hazırlanır.
Soya sosu: Batıda bile iyi
bilinir.
Teriyaki sos: tatlı ve ekşi
sos ve soya sosu birleştirilerek hazırlanır.
Ve malzemeler arasında:
Bambu sürgünleri: Bu yemek
Asya yemeklerinde çok mevcut, bu tomurcuklar biraz kuşkonmazı hatırlatıyor.
Çin lahanası: hoş bir tada
sahiptir ve yaygın olarak bu mutfakta kullanılan bir bileşendir.
Deniz yosunu: Batı'da bunları
kullanmaya başlıyoruz ama Asya yemeklerinde uzun ve uzun bir süredir
kullanılıyor. Hiziki, kombu, wakame, agar-agar veya nori gibi algler,
yemeklerinin çoğunun bir parçasıdır.
Soslar ve baharat soslar ve
baharatlar "büyük çanak" in zenginleştirmek ve yemeklerin lezzetini
artırmak ve "basit tarifi" make, Asya mutfağında çok önemli bir role
sahip
Sebzeler: Daha önce
gördüğümüz gibi sebzeler birçok Asya tarifinin hazırlanmasında temel
malzemelerdir.
Soya: Soya, sayısız
kompozisyon için kullanılır, çünkü bir baklagil, tofu, yağ, süt, soslar olmanın
yanı sıra ...
Balık: Hem nehirden hem de
denizden etten çok daha fazla kullanılırlar. Asya yemeklerinde etin aşırı Seo
uzmanı önemli bir rolü
yoktur.
En popüler Asya yemekleri
Dolayısıyla, bu kadar çok
ülkeyi kapsayan ve ederek, yemek birçok farklı yolu bazıları zaten hemen hemen
herkes vardır uzmanlaşmış restoranlar için tüm bu kadar uzak ülkelerden geliyor
ama neredeyse tüm biliyorum tarifleri sayesinde yansıtmak için neredeyse
imkansızdır en özellikleri:
Çin yemekleri: Çin'den
doğramak, bahar ruloları, pirinç üç sevincini, tatlı ve ekşi sosları ...
Tayland yemekleri: Çin
yemekleri olarak değil, aynı derecede zengin ve lezzetli yemekler Tayland'dan
gelen yemekler. Basit ve lezzetli bir yemek olan "hindistan cevizi sebze
köri" için tarifini vurgulayabiliriz.
Japon yemekleri: mugi miso
çorbası, shusi, tempura ... Japon mutfağı damak tadına hitap ediyor.
Ayrıca, Vietnamca, Hint,
Endonezya, Filipinli, Tayvanlı vb. İlginç tarifleri de keşfedebiliriz.
Bizim
tavsiyemiz
Daha az bilinen diğer
uluslararası yiyecekleri tanımak isterseniz, bu yemekler ve zengin fakat az
bilinen gastronomi ülkeleri için farklı alt bölümler açacağımız tarifler
bölümüne dikkat etmenizi öneririz.
Yorumlar
Yorum Gönder